BIBELSTUDIER

VÄLKOMMEN TILL VÅRA BIBELSTUDIER

 

Här presenterar vi diverse ämne och vad lär Bibeln, Guds ord, om dem. Vi lägger framför dig denna underbara möjligheten att upptäckta sanningen bakom de stora frågor om till ex. Satan, finns eller inte? och om han finns, vilka planer han har och hur verkar han i vår värld?, Var är livet coh vilken mening finns med det?, Helvete, finns och var? och också andra frågor angående Gud och Jesus, Skapelsen, framtiden, synden, förlåtelse, draman bakom korset, himmeln och jord, och många andra intressanta studier.

Vi är säkra på att kunskapen som du kommer att få i varje studie kommer att förändra ditt synsätt och dit liv för alltid.

 

Anvisning: För att komma till varje studie det är bara att göra "klick" på respektive bilden. Ett nytt frönstet kommer att öppna sig. Vill du ladda ner filen till din datorn då måste du höger klicka om du äger en PC och om du har en MAC då tryck på "ctrl" knappen och välj "spara som". Det är också möjligt att ladda ner till surfplattor.

1.Finns det något kvar att lita på?

 

Klicka på bilden

2.Skapade Gud Satan?

 

Klicka på bilden

3.Räddning ovanifrån

 

Klicka på bilden

4.En Jätte Stor Stad från Himlen

 

Klicka på bilden

5.Nycklarna till en äktenskaplig lycka

 

Klicka på bilden

6.Skrivet i sten

 

 

Klcika på bilden

7.En historisk dag som kommit bort

 

Klicka på bilden

 
 
 
 

Välkommen med dina frågor

 

Det är inte lätt att förstår allt och därför vi är beredda att svara på dina frågor om det är någonting du undrar angående Bibeln och de diverse ämne som vi presenterar här. Skriv till oss, nämn ämne och ange din fråga. Vi svarar så fort vi kan!

14.Är lydnad det samma som paragrafrytteri?

Klicka på bilden

Ellen G White

El Fin está cerca

"El fin está cerca. Esto es lo que Jesús quisiera siempre tener presente ante nosotros: "La brevedad del tiempo".

Jesús advirtió que....

Vuestra Redención está cerca

Cuando estas cosas comiencen a suceder, erguíos y levantad vuestra cabeza, porque vuestra redención está cerca. (Lucas 21:28)

Utgivare: Scandinavian Adventist Lay Ministry® 2017

Registrerad hos Skatteverket All Rights Reserved E-post: admin@sadlaym.org